meubel+INTERIEUR

Vakinformatie voor de interieurbranche
 • magazine
 • website

meubel+INTERIEUR is het crossmediale platform voor de interieursector, gericht op professionals die actief zijn in alle deelbranches op het gebied van wonen en projecten. Op de website Meubelplus.nl wordt dagelijks nieuws gepubliceerd uit en over de interieurbranche. Het nieuwe magazine meubel+INTERIEUR verschijnt 8 x per jaar met hoogwaardige achtergrond- en opinieverhalen. De nieuwssite en het magazine worden digitaal versterkt door de inzet van social media en een wekelijkse nieuwsbrief.

 • Lezersprofiel

  meubel+INTERIEUR wordt breed verspreid onder minimaal 4.000 relevante professionals in de branche, waaronder industriële en ambachtelijke makers en ontwerpers, retailers, toeleveranciers en de eindgebruikers van interieurartikelen zoals stylisten, binnenhuisarchitecten, interieurbouwers en projectinrichters.

 • Multimediale campagne

  meubel+INTERIEUR biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Deze mediakaart biedt u een overzicht van de standaard mogelijkheden. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

 • Nieuwsbrief

  We versturen wekelijks een inhoudelijke nieuwsbrief naar onze 4.000 abonnees. Hierin treft u een overzicht aan van het laatste nieuws, noviteiten en ontwikkelingen en aankondigingen.
 • Bedrijvenindex

  Presenteer uw bedrijf op meubelplus.nl en plaats nieuwsberichten met (product)informatie. €780,- per jaar.

Onze andere merken