Project & Interieur

Vakblad over interieurarchitectuur en interieurproducten

Pi, vakblad voor project en interieur is het toonaangevende magazine in Nederland en België over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

Doelgroep: gehele projectbranche

 • Magazine

  Pi, onafhankelijk vakblad voor projectinterieurs is het toonaangevende magazine over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt, en wordt gericht verspreid in Nederland en België. In Pi bespreken we 6 keer per jaar de meest bijzondere projecten, producten en concepten binnen de branche – aan de hand van onderscheidende achtergrondverhalen, interviews, reportages, columns en productrubrieken. Bovendien staan de verschillende uitgaves steeds in het teken van belangrijke thema’s: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

 • Website

  Op de website www.pi-online.nl en onze social mediakanalen houden wij u dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws, interessante projecten en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. We staan in nauw contact met professionals in de sector en maken intensief gebruik van de kennis van ons uitgebreide netwerk.

 • Nieuwsbrief

  We versturen maandelijks een inhoudelijke nieuwsbrief naar onze 2.000 abonnees. Hierin treft u een overzicht aan van het laatste nieuws, noviteiten en ontwikkelingen en aankondigingen.

 • Bedrijvenindex

  Met een bedrijfspresentatie op pi-online.nl wordt uw bedrijf gepresenteerd in de bedrijvenindex op pi-online.nl en kunt u onbeperkt bedrijfs- of productnieuws plaatsen. De bedrijfspresentatie is vindbaar via google en gekoppeld aan de artikelen die over uw bedrijf geplaatst worden op pi-online.nl en de bijbehorende social media kanalen. Daarnaast vergroot het de vindbaarheid van uw eigen website.

Onze andere merken